În luna iunie, la Crime+Investigation, detectivul Robert Anzilotti se străduieşte să facă dreptate victimelor din cazurile nerezolvate legate de ucigaşul în serie Richard Cottingham, în mini-seria „Criminali în serie: Ucigaşul din Times Square", cazuri rămase de mult timp nerezolvate vor fi prezentate într-un nou sezon al emisiunii „Cazuri Clasate" şi momente tensionate vor fi în sălile de judecată în „Filmat la tribunal".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Criminali în serie: Ucigaşul din Times Square”/ „The Torso Killer Confessions” începe sâmbătă, 10 iunie, de la ora 23.00

Documentarul „Criminali în serie: Ucigaşul din Times Square” pătrunde în călătoria de zeci de ani a detectivului Robert Anzilotti în timp ce se străduieşte să facă dreptate victimelor din cazurile nerezolvate legate de ucigaşul în serie Richard Cottingham.

Această emisiune intră în culise, explorând relaţia dintre cei doi bărbaţi şi modul în care această relaţie a culminat cu recentele mărturisiri ale lui Cottingham, care au ţinut prima pagină a ziarelor.
Prin interviuri amănunţite cu Anzilotti, înregistrări audio inedite ale convorbirilor dintre cei doi bărbaţi, înregistrări private prezentate în exclusivitate şi multiplele mărturisiri ale lui Cottingham, emisiunea oferă o perspectivă rară asupra unei călătorii neobosite pentru aflarea adevărului, în ciuda tuturor obstacolelor.

„Cazuri Clasate” Sezonul 3/ „Cold Case Files” începe joi, 15 iunie, de la ora 23.00

Prezentată de jurnalistul american Bill Kurtis, seria prezintă reexaminarea crimelor rămase de mult timp nerezolvate. Cu ajutorul tehnologiei criminalistice şi a noilor dovezi, poliţiştii şi detectivii încearcă să dezlege cazurile şi să clarifice întrebările fără răspuns.

De la amintirile din copilărie ale unui criminal despre moartea surorii sale până la utilizarea testelor ADN în masă pentru a găsi făptaşul unei crime, aceşti detectivi găsesc noi indicii pentru a rezolva crime vechi de zeci de ani, aducându-i pe vinovaţi în faţa justiţiei.

Fiecare poveste este adusă la viaţă prin dramatizări cinematografice şi relatări la persoana întâi de la detectivii şi apropiaţii care au trăit experienţele îngrozitoare.

„Filmat la tribunal” Sezonul 5/ „Court Cam” începe vineri, 2 iunie, de la ora 23.00

Seria „Filmat la tribunal” realizează o analiză complexă a unora dintre cele mai emoţionante momente din sălile de judecată, surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, publicul va putea asista la momente tensionate, care includ reacţii neaşteptate ale unor judecători furioşi, confruntări directe iscate în timpul procesului sau chiar încercări de evadare ale unor acuzaţi.

Producţia găzduită de prezentatorul de televiziune american Dan Abrams include, de asemenea, interviuri cu judecători şi mărturii ale victimelor implicate în cazurile prezentate, pentru a completa imaginea de ansamblu a fiecărei poveşti prezentate pe parcursul celui de-al doilea sezon al serialului documentar.

Crime+Investigation dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptăţii şi a unei mai bune înţelegeri a comportamentului unui ucigaş. Fiecare călătorie este personală şi emoţională, fiind completată de poveştile anchetatorilor, experţilor şi a victimelor şi apropiaţilor acestora. Crime+Investigation este disponibil la nivel internaţional în peste 50 de milioane de locaţii şi difuzat în 18 limbi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.