În programul de iulie al Crime+Investigation vor fi docuemntare despre investigaţii şi cazuri şocante precum: "Injustiţie britanică", "Secretele de la morgă" şi "Întâlnire, căsătorie, crimă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Injustiţie britanică" - Premiera luni, 25 iulie, ora 23:00

Jurnalistul de investigaţie Raphael Rowe explorează unele dintre cele mai şocante erori judiciare şi condamnări pe nedrept din istoria recentă a Marii Britanii. În acest serial de neratat despre crime adevărate, Rowe, care a petrecut 12 ani în închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o, analizează două cazuri şocante care au dus oameni nevinovaţi în spatele gratiilor. Rowe îi întâlneşte pe cei afectaţi de erorile judiciare şi îi conduce pe telespectatori într-o călătorie intimă şi revelatoare, explorând investigaţiile care au distrus vieţile celor acuzaţi pe nedrept şi dezvăluind eşecurile repetate din cadrul sistemului de justiţie penală britanic. În 1988, Raphael Rowe a fost arestat pentru crimă, fiind unul dintre cei „Trei de pe  M25”. A fost condamnat la închisoare pe viaţă, dar, după lungi apeluri, a fost achitat şi eliberat zece ani mai târziu, condamnarea sa fiind anulată.

"Secretele de la morgă" | Sezonul 2 - din 27 iulie, miercurea, de la ora 23:00

"Secretele de la morgă” explorează cazuri importante de crimă din perspectiva medicului legist, care lucrează alături de detectivii de la omucideri pentru a face dreptate victimelor şi familiilor acestora. Cadavrul unei victime spune o poveste ascunsă, iar aceşti experţi post-mortem ajută la rezolvarea crimelor prin desluşirea misterului din interior spre exterior. De la observaţiile iniţiale de la locul crimei până la autopsie şi dincolo de aceasta, aceste episoade intră în profunzime pentru a dezlega puzzle-uri fascinante ale crimelor.

"Întâlnire, căsătorie, crimă" | Sezonul 2 - din 10 iulie | duminica, ora 23:00

O serie exclusivă despre crime adevărate care prezintă cea mai comună formă de omucidere din lume - atunci când o persoană căsătorită îşi ucide partenerul. "Întâlnire, căsătorie, crimă" are o distribuţie de personaje pe care le recunoaştem cu toţii: surori şi fraţi, cei mai buni prieteni, peţitori, copii, părinţi, foşti prieteni de la şcoală sau colegi de muncă. Cazurile scot în evidenţă şi varietatea motivelor care duc la crimă, de la lăcomie (crime comise pentru a încasa banii de pe urma asigurărilor), la gelozie (în urma descoperii unor aventuri conjugale) sau pur şi simplu comoditatea.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.