History Channel lansează din 19 iulie un nou sezon de emisiuni inedite care explorează lumea conspiraţiilor, a misterelor antice şi a întâmplărilor bizare, reunite sub numele de "Vara Secretelor”. Actorul William Shatner va prezenta episoade noi din seria "Inexplicabil", în care explorează noi poveşti care au uluit omenirea timp de secole, iar Laurence Fishburne va oferi informaţii noi despre unele dintre cele mai faimoase şi enigmatice capitole ale istoriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cele mai mari mistere ale istoriei” şi descoperiţi mărturii inedite despre cel mai faimos eveniment legat de OZN-uri: presupusa prăbuşire a unei nave extraterestre care ar fi avut loc în Roswell, New Mexico, în "Roswell 75: Ultimele dovezi". Premiera va fi miercuri, 20 iulie, de la ora 21.00. 

În iulie 2022 este marcată cea de-a 75-a aniversare a celui mai faimos incident OZN din istorie: presupusa prăbuşire a unei nave extraterestre la Roswell, New Mexico, în 1947. Înregistrată oficial de baza aeriană locală de la acea vreme şi, în ciuda unui titlu bombastic din ziarul local care susţinea că armata a capturat o farfurie zburătoare, povestea a fost respinsă pe fondul prăbuşirii unui balon meteorologic.

Readusă în actualitate zeci de ani mai târziu, povestea navei extraterestre de la Roswell a dominat genul misterelor cu OZN-uri, creând o întreagă industrie în jurul locaţiei şi a misterului. Documentarul „Roswell 75: Dovezile finale” prezintă telespectatorilor primele dovezi credibile din ultimii 30 de ani, filmate de un martor ocular, alături de înregistrări audio inedite cu un martor din sfera academică.

Această investigaţie în două părţi prezintă printre şi mărturii care susţin că atât Albert Einstein, cât şi Wernher von Braun au inspectat o navă OZN la Roswell.

"Inexplicabil", sezonul 3A, va avea premiera marţi, 26 iulie, de la ora 21.00. 

De la producătorii serialelor "Extratereştri Antici" şi "Blestemul Insulei Oak", "Inexplicabil", prezentat de William Shatner, explorează cele mai fascinante, ciudate şi inexplicabile mistere ale lumii. Cu participarea impresionantă a oamenilor de ştiinţă, istoricilor şi martorilor, se încearcă o clarificare a unor întâmplări aparent imposibile.

"Aurul pierdut al aztecilor", Sezonul 1, va avea premiera marţi, 2 august, de la ora 22.00. 

Imperiul aztec a dispărut în urma cucerii spaniole a Mexicului, condusă de conchistadorul Hernan Cortes. Potrivit legendei, împăratul Montezuma şi poporul său au trimis o parte din tezaur în nord, în şapte locaţii distincte pe pământuri care care aparţin astăzi Statelor Unite

Timp de cinci secole, mii de oameni au căutat comoara lui Montezuma şi cele 7 Oraşe de Aur. Comoara ar fi alcătuită dintr-o cantitate enormă de lingouri de aur, argint, pietre preţioase, bijuterii şi alte artefacte aztece, cu o valoare estimată la peste 3 miliarde de dolari.

"Aurul pierdut al aztecilor" urmăreşte trei familii hotărâte să rupă blestemul vechi de 500 de ani al împăratului Montezuma şi să găsească comoara. Seria urmăreşte aventura epică a fiecărei familii în căutarea celor 7 Oraşe de Aur pe trei proprietăţi diferite din trei state diferite - familia Dillman în Utah, familia Hoagland în Nevada şi familia Villescases în New Mexico. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.