Reality show-ul „Exatlon”, filmat în Republica Dominicană, în cadrul căruia câştigătorul va fi recompensat cu 100.000 de euro, va fi prezentat de Cosmin Cernat şi va începe duminică, de la ora 20.00, la Kanal D.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea va fi transmisă aproape în timp real din Republica Dominicană, informează Kanal D.

La „Exatlon”, 20 de concurenţi - zece vedete şi zece oameni obişnuiţi, vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacţie şi rezistenţa psihică. Va exista un singur mare câştigător, care va intra în posesia premiului de 100.000 de Euro. 

Absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie fizică şi Sport, Cosmin Cernat şi-a început activitatea la TVR în 1996, după care a intrat în echipa Kanal D, în 2007, odată cu lansarea staţiei pe piaţa audiovizualului din România. A fost redactor-şef al Ştirilor sportive Kanal D şi prezentator şi realizator al emisiunilor „Fluier de start” şi „Fluier final”. A fost comentator la şapte ediţii consecutive ale Jocurilor Olimpice şi recompensat pentru activitatea sa de Asociaţia Profesioniştilor din Televiziune din România (APTR), în 2000. A prezentat o serie de formate TV de divertisment precum „Ploaia de stele”, „Spune-mi preţul” , „Stele de 5 stele” şi „Şatra”.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.