Preşedintele rus Vladimir Putin a scris un articol despre relaţiile ruso-chineze pentru agenţia de ştiri Xinhua, înainte de vizita la Beijing, potrivit TASS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Articolul, intitulat „Rusia şi China: Un parteneriat strategic orientat spre viitor”, a fost publicat, joi, pe site-ul Kremlinului. 

În plus, interviul preşedintelui Putin cu China Media Group, în care şeful statului a răspuns la întrebări care privesc relaţiile ruso-chineze şi viitorele Jocuri Olimpice, a fost de asemenea publicat pe site-ul Kremlinului. 

Putin va vizita Beijingul pe 4 februarie pentru a se întâlni cu preşedintele chinez Xi Jinping şi a asista la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă. 

Consilierul preşedintelui rus Yuri Ushakov le-a spus anterior reporterilor că liderii celor două ţări ar trebui să adopte o declaraţie comună privind relaţiile internaţionale şi dezvoltarea globală durabilă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.