Revista britanică Q îşi încetează apariţia după 34 de ani, din cauza pandemiei de Covid-19, a anunţat şeful redacţiei de la Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit bbc.com, Ted Kessler a scris pe Twitter: „Pandemia a făcut pentru noi şi nu era nimic mai mult”.

El a partajat şi editorialul care urmează să apară în ultimul număr al revistei, pe 28 iulie, în care spune: „Trebuie să mă scuz pentru că am eşuat să ţin Q pe linia de plutire”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Înfiinţată în 1986 de scenariştii emisiunii „Smash Hits” de la BBC, Mark Ellen şi David Hepworth, revista Q era subintitulată „Ghidul modern pentru muzică şi altele”.

Ea a fost iniţial publicată de grupul media EMAP, care a vândut-o, împreună cu alte publicaţii, în ianuarie 2008, către Bauer Media Group.

Tirajul revistei a scăzut de la vârful de 200.000, în anul 2001, la 28.000 de exemplare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.