Programul online al Teatrului Mic continuă şi în luna ianuarie cu difuzarea spectacolelor pe platforma www.bilet.ro şi a unui nou pachet Teatrul Mic - trei spectacole.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în data de 9 ianuarie, de la ora 20.00, va fi redifuzată producţia "Visul unei nopţi de vară", de William Shakespeare, în regia lui Gelu Colceag, scenografia Ştefan Caragiu şi Liliana Cenean, potrivit contului de Facebook al instituţiei. 

În data de 16 ianuarie, de la ora 20.00 - va putea fi revăzut spectacolul "Viaţa şi moartea lui Richard al II-lea", de William Shakespeare, în regia lui Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan şi în data de 23 ianuarie, ora 20.00 - spectacolul „Familia Jeleznov” după "Vassa Jeleznova", de Maxim Gorki, regia Gelu Colceag, decor Diana Cupşa, costume Ioana Pashca.

Bilete pot fi achiziţionate la programul online şi de la casele de bilete ale Teatrul Mic, de luni  până vineri, în intervalul orar 11.00-19.00. Va fi inscriptionat codul de acces pe biletul fizic. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.