PRO TV a achiziţionat licenţa unei competiţii sportive prezentată într-un format de televiziune, „Ninja Warrior”. În premieră în România, show-ul va testa limitele fizice şi psihice ale concurenţilor, într-o cursă extremă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ninja Warrior” este un format de televiziune unde sute de concurenţi traversează un traseu cu foarte multe obstacole pentru a cuceri Muntele Midoriyama - o structură gigantică de oţel pe care doar adevăraţii războinici o pot cuceri după ce reuşesc să treacă de toate celelalte trasee.

Pentru a-şi adjudeca titlul suprem, ei vor fi nevoiţi să escaladeze muntele cu ajutorul unei frânghii, iar orice greşeală sau ezitare poate duce la eşec. Doar cel care va ajunge în vârf şi va apăsa buzzer-ul amplasat pe baza superioară a muntelui va cuceri titlul suprem.

Formatul, unul dintre cele mai de succes din lume, a fost difuzat prima dată în Japonia şi are amploarea unui eveniment sportiv de talie internaţională. Formatul a fost produs până acum în 21 de ţări, între care Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Australia, Austria, Rusia şi Franţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.