Prinţul Louis, cel mai mic dintre copiii prinţului William şi ai lui Kate Middleton, împlineşte vineri 3 ani. Cu această ocazie, ducele şi ducesa de Cambridge au publicat joi seară un nou portret cu prinţul, râzând pe bicicletă, îmbrăcat în uniforma de preşcolar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ducele şi ducesa sunt înântaţi să împărtăşească cu voi o nouă fotografie a prinţului Louis, făcută de ducesă săptămâna aceasta, înainte de a merge în prima zi de grădiniţă", scrie Kensington Royal. 

Născut pe 23 aprilie 2018, prinţul Louis este al treilea copil al cuplului princiar, după prinţul George (7 ani) şi prinţesa Charlotte (5 ani). Potrvit BBC, această nouă fotografie a fost realizată la Palatul Kensington. 

Louis a revenit la Willcocks Nursery School, o şcoală privată londoneză ale cărei taxe şcolare ajung până la 3.400 de lire sterline (în jur de 3.900 de euro) pe trimestru conform vârstei elevului, scrie presa britanică. Sora sa mai mare Charlotte frecventează aceeaşi şcoală. George a început şcoala la Westacre Montessori School Nursery din Norfolk, aproape de casa de la ţară a ducilor de la Sandringham. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.