Prinţul Louis, cel mai tânăr din monarhia britanică, a participat, duminică, pentru prima dată la slujba de Crăciun de la Sandringham, alături de fratele şi sora sa, a părinţilor şi bunicilor săi, regele Charles III şi regina consoartă Camilla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la sfârşitul anilor 1980, familia regală britanică a sărbătorit Crăciunul la reşedinţa sa din Sandringham. Dar în ultimii doi ani, regina Elizabeth II a decis că vor petrece 25 decembrie la Windsor. 2022 marchează revenirea membrilor coroanei la Sandringham pentru prima dată din 2019, precum şi primul Crăciun fără fostul monarh, care a murit pe 8 septembrie.

Liturghia de Crăciun din Biserica Sfânta Maria Magdalena din Sandringham este unul dintre ritualurile esenţiale ale acestor zile. 

După cum relatează BBC, curioşii au venit la biserică la primele ore ale dimineţii. Sute de oameni s-au adunat pentru a vedea familia regală îndreptându-se spre biserică, la ora 11.00 (ora locală), apoi plecând 45 de minute mai târziu. Au schimbat apoi câteva cuvinte cu câţiva dintre cei prezenţi în faţa bisericii.

Prinţul Louis a fost alături de fratele său George (9 ani) şi de sora sa Charlotte (7 ani). La slujbă au participat şi mai mulţi membri ai familiei extinse, inclusiv prinţul Edward, soţia sa Sophie şi copiii lor, precum şi prinţesele Beatrice şi Eugenie, fiicele prinţului Andrew cu Sarah Ferguson.

Absenţe notabile au fost, desigur, Harry şi Meghan. În dezacord cu familia regală de când au renunţat la rolul lor în monarhie în 2020, aceştia au făcut câteva noi dezvăluiri neplăcute pentru coroană în seria lor de documentare Netflix, "Harry & Meghan", lansată luna aceasta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.