Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au semnat un acord cu serviciul de streaming Spotify pentru a produce conţinut audio original, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform contractului multianual, compania Archewell Audio a cuplului va crea programe exclusiv pentru Spotify. Între ele se află şi podcast-uri găzduite de cei doi. Scopul acestor producţii este de a „construi o comunitate prin experienţe, poveşti şi valori împărtăşite”.

Primul podcast Archewell Audio este aşteptat să aibă premiera în 2021.

Înainte de asta, companiile vor lansa un program special pentru sărbători găzduit de Harry şi Markle, care va cuprinde „poveşti despre speranţă şi compasiune”.

„Ce ne place la podcast-uri este că ne amintesc tuturor să luăm o pauză şi chiar să ascultăm, să ne conectăm fără a fi distraşi”, au spus ducii de Sussex într-un comunicat. „Având în vedere provocările 2020, nu a fost vreodată un moment mai bun să facem asta, pentru că atunci când ne putem auzi reciproc şi putem auzi poveştile fiecăruia, ne este amintit cât de interconectaţi suntem”.

Noul acord vine la câteva luni după ce prinţul Harry şi soţia lui au semnat un contract cu Netflix pentru proiecte exclusive.

Spotify găzduieşte acum 1,9 milioane de podcast-uri, dintre care cele mai multe nu sunt exclusive. Până la finalul lunii septembrie, aplicaţia avea 320 de milioane de utilizatori, inclusiv 144 de milioane de abonaţi, în 92 de pieţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.