Prinţul Charles expune pentru prima dată lucrări de pictură la Londra, până la 14 februarie. Fiul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, care are o pasiune pentru acuarele de mai multe decenii, îşi dezvăluie aici tablourile cu peisaje din Scoţia şi Franţa, potrivit news.sky.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Primele mele opere au fost ratate”, a spus el, înainte de a preciza că pictura i-a permis să-şi „revigorează părţi ale sufletului pe care alte activităţi nu le pot satisface”.

El îşi semnează picturile ca A.G. Carrick. 

Lucrările vor fi expuse la The Garrison Chapel din Chelsea. 

Potrivit cifrelor comunicate în 2016 de Clarence House, această pasiune a fost foarte rentabilă pentru fiul cel mare al reginei Angliei. Prinţul de Wales ar fi câştigat 2 milioane de lire sterline (2,6 milioane de euro) din această activitate, din 1997.

Prinţul comercializează litografii după acuarelele sale la magazinul de la Highgrove House, locuinţa sa din Gloucestershire. Banii intră în conturile fundaţiei sale caritabile, Prince of Wales Foundation.

Prinţul Charles nu este singurul membru al familiei regale cu un hobby. Kate Middleton a fost remarcată în ultimii ani pentur talentul ei de fotograf.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.