„La Taclale şi Parale”, primul show online din România de educaţie financiară, va fi lansat sâmbătă, la ora 11.00, de platforma DreptulLaBanking.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul este conceput sub forma unui concurs de cunoştinţe generale pe teme financiare, iar gazda lui este Cabral.

Primul sezon cuprinde cinci ediţii, care vor fi difuzate săptămânal pe pagina de Facebook a platformei şi pe dreptullabanking.ro, sâmbăta, de la ora 11.00, în perioada 25 iulie  - 22 august 2020.

La fiecare ediţie, Cabral va avea un invitat special alături de care va dezbate subiecte relevante şi utile din piaţa financiar-bancară. În plus, va fi acordat un premiu, un voucher eMAG, în valoare de 500 de lei.

Cei care vor să participe trebuie să aibă vârsta de peste 18 ani şi se pot înscrie, în perioada campaniei, pe platforma dreptullabanking.ro. În fiecare săptămână va fi făcută o extragere electronică pentru concursul din săptămâna respectivă şi vor fi anunţaţi câte 10 participanţi pe ediţie.

Cei zece vor intra în emisiune prin intermediul Zoom şi vor răspunde la întrebări de educaţie financiară cu ajutorul telefonului, printr-un chestionar pe platforma Kahoot!. Câştigătorul este identificat automat de platformă, în funcţie de rapiditatea şi corectitudinea răspunsurilor.

Regulamentul concursului este disponibil, gratuit, oricărui participant pe platforma dreptullabanking.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.