"American Crime Story", serialul american care tratează cazuri judiciare care au marcat Statele Unite, a prezentat primul afiş al sezonului trei, bazat pe aventura lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulat "Impeachment", acest sezon se va axa pe aventura lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky, care aproape l-a costat pe preşedinte în 1998 funcţia. 

Acest afiş a fost publicat pe Instagram de Beanie Feldstein, actriţa care o va interpreta pe Monica Lewinsky. Ea apare cu spatele, îmbrăcată într-un costum albastru, cu bască, în faţa Casei Albe. 

Difuzarea serialului ar trebui să înceapă pe 7 septembrie pe postul american FX.

Iniţial prevăzută pentru al patrulea trimestru din 2020, seria a întârziat din cauza crizei sanitare şi a programului încărcat al creatorului Ryan Murphy. 

Monica Lewinsky a avut o legătură cu Bill Clinton, căsătorit cu Hillary Clinton, pe când era stagiară la Casa Albă. 

În 1998, când a izbucnit scandalul, Clinton a negat mai întâi faptele înainte ca acestea să fie dovedite printr-o anchetă. Cel de-al 42-lea preşedinte al SUA a făcut obiectul procedurilor de punere sub acuzare înainte de a fi achitat.

Beanie Feldstein îi va da replica lui Clive Owen, care va avea rolul lui Clinton. Sarah Paulson, actriţa preferată a lui Ryan Murphy, va fi Linda Tripp, confidenta Monicăi Lewinky. Aceasta din urmă va apărea pe generic, apoi va avea şi rol de co-producătoare a programului. 

Primul sezon "American Crime Story" a fost despre procesul lui O.J. Simpson iar al doilea s-a bazat pe asasinarea lui Gianni Versace. Cele două sezoane ale serialului, co-produse de Ryan Murphy şi Brad Falchuck ("Glee", "American Horror Story"), care arată într-o manieră romanţată marile afaceri judiciare care au zguduit America, au câştigat în total 16 premii Emmy. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.