Primele patru părţi ale celui de-al treilea sezon al serialului ”Twin Peaks”, scris şi produs de David Lynch, Mark Frost şi Sabrina S. Sutherland, sunt disponibile deja pe HBO GO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seria limitată în 18 părţi, a câte 60 de minute, creată de Showtime va fi disponibilă la HBO şi pe HBO GO. Sezoanele 1şi 2 ale serialului sunt disponibile, de asemenea, pe platforma HBO GO.

Primele două părţi ale noului sezon, regizat în întregime de David Lynch, vor fi difuzate la HBO, luni, de la ora 22.00.

Acţiunea noului serial-eveniment Showtime, unul dintre cele mai influente producţii de gen din toate timpurile, începe la 25 de ani după ce locuitorii oraşului Twin Peaks au fost şocaţi de uciderea brutală a reginei frumuseţii Laura Palmer.

Mult aşteptatul serial Twin Peaks aduce o mare parte dintre membrii distribuţiei originale pe ecrane, inclusiv pe Kyle MacLachlan, în rolul agentului special FBI Dale Cooper.

Monica Bellucci, Trent Reznor, Tim Roth şi Amanda Seyfried se numără printre cei peste 200 de artişti care vor apărea în distribuţie. În cel de-al treilea sezon ”Twin Peaks” vor avea apariţii cameo şi câteva nume sonore din industria muzicală - Trent Reznor, liderul trupei Nine Inch Nails, şi soţia lui, Matiqueen Reznor, cântăreaţa newyorkeză Sharon Van Etten, Eddie Vedder, solistul trupei Pearl Jam, şi Sky Ferreira.

”Twin Peaks” este un serial de televiziune american creat de Mark Frost şi David Lynch, ce prezintă o anchetă realizată de agentul FBI Dale Cooper (Kyle MacLachlan), în urma morţii tinerei Laura Palmer (Sheryl Lee), câştigătoarea unui concurs de frumuseţe, în oraşul fictiv Twin Peaks. Episodul-pilot a fost difuzat pe 8 aprilie 1990 de postul ABC. Alte şapte episoade au fost produse, iar serialul a continuat cu un al doilea sezon, care a fost difuzat până pe 10 iunie 1991.

”Twin Peaks” a devenit unul dintre serialele de top din anii 1990 şi a primit elogii din partea criticilor pe plan internaţional. La câţiva ani după încheierea celui de-al doilea sezon, a devenit o producţie-cult, al cărei titlu a fost menţionat apoi în numeroase show-uri TV, reclame, benzi desenate, jocuri video, filme şi cântece.

Serialul a fost urmat în 1992 de un lungmetraj pentru marile ecrane, ”Twin Peaks: Fire Walk with Me”, care a fost conceput pentru a fi un fel de epilog al show-ului TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.