Reprezentanţii Primăriei Constanţa anunţă că lucrările de restaurare a Cazinoului continuă şi nu va fi oprită finanţarea. Proiectul urmează să fie finalizat până în luna iulie a anului viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Primăriei Constanţa au transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că Guvernul a aprobat un memorandum prin care sunt asigurate fondurile pentru continuarea lucrărilor la Cazinou.
 
“Simbolul Constanţei, Cazinoul, este în curs de restaurare, iar lucrările se desfăşoară conform graficului. Chiar dacă iniţial, pe fondul prevederilor Ordonanţei de Urgenţă pentru aprobarea unor măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare pe anul 2023, mare parte dintre lucrările Companiei Naţionale de Investiţii ar urma să fie întrerupte pentru moment, Guvernul României a aprobat un memorandum prin care se vor asigura fondurile necesare pentru continuarea lucrărilor la Cazinoul din Constanţa”, au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa. 
 
Aceştia au menţionat că în prezent se desfăşoară etapa a doua a proiectului de restaurare. 
 
“Astfel, bijuteria Constanţei ar urma să fie repusă în valoare integral până la finalul lunii iulie a anului viitor.  În momentul de faţă a demarat etapa a II-a a proiectului de restaurare. Mai exact, se consolidează partea estică a clădirii, se lucrează la faţada sudică la exterior, iar la interior se realizează finisajele plafoanelor şi pardoselilor.”, a mai precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.