Prima ediţie a celui de-al nouălea sezon „Vocea României” a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, cu peste 1,6 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat remis News.ro, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 9,7 puncte de rating şi 36,9% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 3,1 puncte de rating şi 11,7% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, emisiunea a fost urmărită de peste 1,6 milioane de telespectatori.

În minutul de maximă audienţă, înregistrat la 21:50, peste 2,3 milioane de români urmăreau Pro TV.

Opt concurenţi s-au calificat, vineri seară, astfel că după prima ediţie de audiţii pe nevăzute, Tudor Chirilă are doi concurenţi în echipă - Mădălina Lefter şi Bogdan Ghirău, Smiley are trei - Iuliana Preda, Zoe Grigoraş şi Daniel Tudor, Irina Rimes, unul - Bogdan Dumitraş, iar Horia Brenciu, doi - Luiza Constantin şi Mălina Ciarnău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.