Jay Leno, celebrul prezentator al televiziunii americane, a primit grefe de piele pentru a-i trata rănile grave de pe faţă şi mâini ca urmare a exploziei la una dintre maşinile sale, a declarat miercuri medicul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul prezentator al emisiunii "Tonight Show" va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale săptămâna aceasta. 

Este în continuare internat într-un spital din Los Angeles, după cea a suferit arsuri de gradul II şi poate III în timp ce duminică unul dintre vehiculele sale a luat foc în garajul privat. 

"Mă aştept să se refacă complet", a declarat doctorul Peter Grossman, care a spus că starea umoristului în vârstă de 72 de ani este "bună". 

"În acest moment, este dificil să prezic în ce stare va ieşi din această situaţie", a precizat medicul. 

Colecţionar de maşini, Jay Leno se afla sub unul dintre vehiculele sale când s-a produs accidentul, din cauza unei scurgeri de carburant care s-a inflamat. 

Colecţia sa, care cuprinde maşini şi motociclete vintage rare, ar valora zece milioane de dolari. 

Potrivit lui Peter Grossman, Jay Leno îşi păstrează umorul: "Este Jay Leno. Se plimbă şi face glume", a declarat medicul. 

"Pot să vă spun că este incredibil de amabil cu personalul nostru de asistenţă medicală... El a fost recunoscător tuturor celor de aici şi este un pacient ideal care înţelege gravitatea rănilor sale”.

Prezentatorul a preluat popularul "Tonight Show" în 1992 de la Johnny Carson, o legendă a talk-show-urilor americane.

Era cunoscut în special pentru monologurile sale introductive în care îşi tachina oaspeţii, fie că erau persoane politice sau celebrităţi.

Jay Leno a fost gazda emisiunii timp de 22 de ani, înainte de a fi înlocuit de comediantul Jimmy Fallon în 2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.