Jay Leno, fostul prezentator-vedetă al emisiunii „The Tonight Show” de la NBC, se recuperează şi este în stare stabilă după ce a suferit arsuri grave într-un incendiu care s-a declanşat în timp ce meşterea la o maşină în garaj, a declarat el pentru revista „Variety”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„M-am ales cu arsuri grave în urma unui incendiu de la benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două pentru a mă pune pe picioare”, a declarat pentru „Variety” Jay Leno, care are acum 72 de ani.

Leno, un pasionat colecţionar de maşini, lucra la unul dintre vehiculele sale, în garaj, când se pare că acesta a luat foc.

El a suferit răni la faţă şi a fost internat duminică la un spital pentru arsuri din Los Angeles, potrivit unui site-ului TMZ, specializat în ştiri despre vedete.

Comediantul trebuia să participe duminică la o conferinţă financiară în Las Vegas, dar a fost nevoit să îşi anuleze apariţia din cauza unei „urgenţe medicale grave”.

Jay Leno, prezentator de televiziune, comediant şi scriitor american, a făcut stand-up comedy ani de zile, apoi a devenit gazda emisiunii „The Tonight Show” de la NBC din 1992 până în 2009. Începând din septembrie 2009, a început un talk-show în prime-time, „The Jay Leno Show”, difuzat în timpul săptămânii, în fiecare seară, la ora 22:00, tot pe NBC. S-a retras din televiziune în februarie 2014, an în care a fost inclus în „Television Hall of Fame”. Din 2014, a găzduit emsiunea „Jay Leno's Garage”.

Leno scrie o rubrică periodică în „Popular Mechanics”, în care îşi prezintă colecţia de maşini şi oferă sfaturi auto. De asemenea, scrie ocazional articole pentru „The Sunday Times”.

Jay Leno deţine 286 de vehicule (169 de maşini şi 117 motociclete).

 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.