Preşedintele Donald Trump nu plănuieşte să participe anul acesta la dineul Asociaţiei Corespondeţilor de la Casa Albă, anunţă Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizaţia a anunţat că administraţia de la Casa Albă a comunicat faptul că Trump nu va veni la evenimentul din 28 aprilie. El nu a participat nici anul trecut, întrerupând o tradiţie de lungă durată. 

Asociaţia a precizat că Trump îi "încurajează" pe reprezentanţii Executivului american să ia parte la acest dineu şi că va fi reprezentat de secretarul de presă al Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders. 

Michelle Wolf, actriţă de comedie, care a apărut în "The Daily Show With Trevor Noah", va fi gazda evenimentului. Recent, ea a semnat pentru realizarea unei serii de emisiuni pe Netflix. 

"Dineul din 28 aprilie va celebra reportaje, jurnaliştii bursieri şi rolul Primul Amendament şi al libertăţii presei în democraţia americană", a spus Margaret Talev, preşedintele WHCA (White House Correspondents Association) şi corespondent la Casa Albă pentru Bloomberg.

Anul trecut, Trump a fost primul preşedintele care a lipsit de la dineul WHCA, de la Ronald Reagan în 1981. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.