Premiera celui de-al optulea sezon al emisiunii de divertisment ”Next Star”, prezentate de Dan Negru la postul de televiziune Antena 1, a fost lider de audienţă la nivel naţional, joi seară, fiind urmărită de aproximativ două milioane de telespectatori din întreaga ţară, în minutul de maximă audienţă, atins la 21.25.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea ”Next Star” a fost lider de audienţă pe întregul interval de difuzare, 20.29 - 23.31, cu 7,8 puncte de rating şi 17,4% cotă de piaţă, în timp ce Pro TV s-a clasat pe locul al treilea, după Kanal D, cu 5,2 puncte de rating şi 11,5% cotă de piaţă, informează Antena 1. 

Joi, în prima ediţie a celui de-al optulea sezon “Next Star”, opt concurenţi au fost jurizaţi de Alina Eremia, Pepe, CRBL si Dorian Popa. A fost desemnată câştigătoare Riana Hârşulescu, în vârstă de 10 ani, care l-a avut ca mentor pe Dorian Popa.

Concurenţii au prezentat numere artistice diverse, de la experimente chimice de laborator la numere de magie, de la demonstraţie de speed stacks - o activitate sportivă cu pahare speciale, la muzică gospel sau executată la pian şi harpă laser.

Fiecare dintre concurenţi a avut ca mentor câte un jurat, care le-a fost antrenor. Regula se va păstra în fiecare ediţie a acestui sezon.

De asemenea, pe scena ”Next Star” au urcat joi seară două familii. Din acest sezon, pot participa şi concurenţi alături de întreagă lor familie, însă sunt jurizaţi doar copiii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.