Postul de televiziune Pro 2 redevinde din primăvară Acasă - brandul care a scris istorie în România, iar Pro X se transformă în Pro Arena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Importante modificări de conţinut vor fi făcute pentru ambele canale, în funcţie de profilul audienţei acestora. Acasă le va aduce telespectatorilor emisiuni originale, produse special create pentru acest post, dar şi o serie de seriale internaţionale şi filme romantice.

Telespectatorii Pro Arena se vor putea bucura de evenimente sportive şi emisiuni de specialitate, filme de acţiune şi documentare de interes pentru bărbaţi, dar şi diverse reality-show-uri.

„Din moment ce Pro TV este liderul incontestabil în rândul celor mai mari canale TV din România, este acum momentul să dezvoltăm canalele secundare. Viziunea noastră este clară: Pro TV e un post TV generalist, care targetează o audienţă vastă, prin urmare ne dorim să dezvoltăm canale secundare puternice care pot targeta anumite profile - unul pentru femei (Acasă) şi unul pentru bărbaţi (Pro Arena). Nu doar că aducem înapoi brand-ul Acasă, ci îl şi reinventăm şi îl aducem în prezent. Pro Arena nu este un canal de sport sau unul pentru seriale, este toate acestea şi ceva în plus – este un  post TV care combină toate tipurile de conţinut de interes pentru audienţa masculină din România”, declară Antonii Mangov, programming director.

Acasă şi Pro Arena se vor schimba şi din punct de vedere grafic.

„Acasă a fost foarte aproape de publicul român şi ne-am dorit ca odată cu revenirea la numele iniţial să păstrăm o parte din identitatea grafică a vechiului post. În ceea ce priveşte noua faţă a canalului Pro X, când am pus pe hârtie primele idei ne-am gândit la un loc imens, virtual, unde tot publicul masculin se poate strânge şi unde poate lua parte la spectacole sportive, concerte, show-uri de acţiune şi comedie - toate în acelaşi loc ca într-o mare, mare arenă. Grafic o să vedem schimbări destul de importante”, a declarat Vasile Alboiu, director de creaţie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.