Postul BBC Earth prezintă seria documentară ”Nouă luni definitorii” din 8 octombrie, de la ora 19.50, în care jurnalistul Micheal Mosely spune povestea evenimentelor critice care au loc în pântecele mamei şi care pot schimba viaţa pentru totdeauna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentarul ”Nouă luni definitorii” demonstrează modul în care această perioadă poate determina viitorul unei persoane, transmite postul de televiziune.

Seria documentară foloseşte imagistica revoluţionară pentru a capta toate etapele dezvoltării umane. Fiecare piesă a unei noi ştiinţe care se află încă în faza de pionierat este întemeiată din poveşti de viaţă adevărate.

De la producătorii documentarelor ”Human Universe” şi ”Stargazing International”, acest serial se va concentra asupra metamorfozei de la o singură celulă până la etapa finală a sarcinii. Concentrandu-se pe poveşti adevărate şi unice, ”Nouă luni definitorii” spune poveşti despre cvadrupleţi, despre fată născută în corpul unui băiat şi grupul de insulari din Sudul Pacificului care văd lumea în alb-negru.

BBC Earth este un brand global, gestionat, din punct de vedere comercial şi internaţional, de BBC Worldwide, divizia comercială a BBC. În 2014 - 2015, BBC Worldwide a generat profituri de 138,6 milioane de lire sterline, vânzări de 1.001,8 milioane şi a returnat 226,5 milioane de lire sterline către BBC. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.