Un pocal de argint aurit aparţinând breslei minerilor din Transilvania şi Ţara Bârsei, datat în 1567, a fost achiziţionat de Muzeul Na'ional de Istorie a României, a anunţat ministrul Culturii, Raluca Turcan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Felicit eforturile şi angajamentul domnului manager, Ernest Oberländer-Târnoveanu, şi ale echipei Muzeului Naţional de Istorie a României, în conservarea şi promovarea acestei piese de patrimoniu, o capodoperă a argintăriei din perioada Renaşterii! Astfel de iniţiative păstrează vie memoria trecutului nostru, pe care toţi cei ce păşesc în sălile muzeului o vor putea celebra”, a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.