Un proiect care prevede înfiinţarea unui fond de finanţare în valoare totală de 600.000 de lei pentru sprijinirea galeriilor de artă din Bucureşti a fost aprobat de consilierii municipali în şedinţa de joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fondul va fi constituit din bugetul aprobat pentru acest an al Direcţiei Generale de Arhitectură Peisagistică şi Monumente de For Public.

„Se aprobă încheierea unui acord de parteneriat între Direcţia Generală de Arhitectură Peisagistică şi Monumente de For Public şi Centrul Cultural Expo Arte în vederea realizării şi finanţării în comun a proiectului de acordare a granturilor de sprijin al activităţii galeriilor de artă ce îşi desfăşoară activitatea la nivelul Municipiului Bucureşti”, se arată în proiectul de hotărâre. 

Cele două instituţii vor elabora şi aproba regulamentul prin care se va face selecţia galeriilor, precum şi pe cel în baza căruia se va face decontarea cheltuielilor aferente granturilor acordate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.