Netflix, cea mai mare reţea de televiziune online din lume, a lansat interfaţa de utilizare pentru România, împreună cu subtitrări şi dublaje în limba română pentru mii de ore de seriale şi filme, inclusiv pentru programele originale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre filmele originale Netflix care vor fi disponibile în curând se numără ”War Machine”, cu Brad Pitt şi Ben Kingsley, ”Okja”, cu Jake Gyllenhaal, Tilda Swinton şi Paul Dano, selectat în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes 2017, şi ”Bright”, cu Will Smith şi Joel Edgerton. 

În ceea ce priveşte serialele originale Netflix distinse cu premii, sunt disponibile ”Orange is the New Black” şi ”The Crown”, dar şi seriale-fenomen precum ”Cele treisprezece motive” şi ”Fetele Gilmore”. Serviciul oferă şi seriale americane de referinţă, printre care ”Costume”, ”Arcaşul”, ”Dexter”, ”Gossip Girl”, ”Breaking Bad”, ”Stăpânul inelelor”, ”Războiul stelelor” şi ”Uimitorul Om-Păianjen”.

Abonaţii vor avea acces şi la seriale şi filme exclusive în format 4K Ultra HD şi HDR. 

Netflix poate fi accesat pe mai mult de 1.000 de dispozitive conectate la internet, iar abonaţii din România pot testa gratuit serviciul timp de o lună după ce se înscriu pe netflix.com. Tariful lunar este de 7,99 de euro.

Platforma Netflix are peste 100 de milioane de abonaţi din peste 190 de ţări, care vizionează zilnic peste 125 de milioane de ore de seriale şi filme, inclusiv seriale originale, documentare şi lungmetraje. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.