Peste 20.000 de români au descărcat, în prima săptămână de la lansare, platforma muzicală Electrecord.com, care pune la dispoziţia utilizatorilor întreaga fonotecă Electrecord, în format digital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Electrecord.com, platformă dedicată în proporţie de 100% muzicii româneşti, readuce în atenţia publicului român muzica autohtonă, oferind acces la peste 20.000 de piese, transmite Electrecord.

Noua platformă ocupă locul 1 în topul aplicaţiilor mobile de muzică descărcate din App Store şi numărul 7 în topul general, depăşind proiecte internaţionale precum Shazam ori Sound Cloud.

Aplicaţia aduce laolaltă cea mai mare parte din muzica românească de dinainte de 1989: de la Phoenix şi Iris la Mirabela Dauer, Silvia Dumitrescu, Margareta Pâslaru, Maria Tănase şi Mihaela Runceanu.

Utilizatorii pot găsi o varietate de genuri muzicale, precum rock, jazz, pop, muzică uşoară, populară sau chiar clasică. În plus, muzica poate fi ascultată prin aplicaţie oricând, indiferent dacă ascultătorii sunt conectaţi la internet.

Utilizatorii au posibilitatea de a testa gratuit platforma timp de o lună, accesând electrecord.com sau descărcând aplicaţia pe mobil. Versiunea de mobil a Electrecord.com poate fi descărcată atât pe telefoanele cu sistem de operare Android, cât şi pe cele cu sistem iOS. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.