Peste 1,7 milioane de telespectatori au urmărit competiţia ”Vocea României” difuzată de Pro TV vineri seară, în urma căreia cei patru antrenori - Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga - şi-au completat echipele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A şaptea ediţie a noului sezon ”Vocea României” a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public şi a înregistrat 12,8 puncte de rating şi 33% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.7 puncte de rating şi 19.7% share, transmite Pro TV.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 1,7 milioane de telespectatori au urmărit competiţia, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21.47, în faţa televizoarelor au stat aproximativ 2,5 milioane de români.

Ediţia de vineri seară a adus confruntarea concurenţilor pentru ultimele opt locuri şi lupta antrenorilor pentru vocile care i-au impresionat. Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga şi-au completat echipele, care numără câte 14 concurenţi, şi intră în următoarea etapă - duelul.

”Vocea României” revine vineri, de la 20.30, cu prima rundă a duelurilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.