Actriţa Penélope Cruz a colaborat cu PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) din Statele Unite pentru campania „Make Us Purr. Don't Wear Fur”, pentru care a pozat alături de una dintre pisicile ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Advertorialul vine după ce mai multe branduri şi designeri de top, între care Burberry, Gucci, Michael Kors, Diane von Furstenberg şi John Galliano, au anunţat că renunţă la a folosi blana naturală pentru produsele lor.

Cruz a transmis: „În sfârşit, mulţi designeri renunţă să mai folosească blana. Abia aştept ziua în care niciun animal nu va mai fi prins, închis şi omorât pentru blana lui”.

Actriţa de origine spaniolă, care împreună cu soţul ei, Javier Bardem, a salvat mai multe pisici şi câini, a mai colaborat cu PETA US pentru o campanie din 2012. 

Într-un clip realizat de PETA US, animalele din fermele din China, cel mai mare exportator de blană din lume, sunt ţinute în cuşti murdare, fără să aibă acces la hrană şi apă curată înainte de a fi electrocutate, gazate sau otrăvite. 

Penélope Cruz este una dintre multele vedete care condamnă industria blănurilor. Între ele: Eva Mendes, Charlize Theron, Taraji P. Henson, Ireland Basinger-Baldwin, P!nk, Jhené Aiko, Kate del Castillo şi Maggie Q. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.