Galeriile de Artă Artmark invită publicul sâmbătă şi duminică - 19 şi 20 februarie, la Palatul Cesianu-Racoviţă pentru a petrece weekend-ul în compania artei şi a participa la programul dedicat Zilei Naţionale Constantin Brâncuşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anul acesta se împlinesc 146 de ani de la naşterea marelui sculptor, iar sâmbătă, România marchează Ziua Naţională Constantin Brâncuşi. 

Sâmbătă şi duminică, Palatul Cesianu-Racoviţă devine locul care face legătura între opera lui Consantin Brâncuşi, artistul ale cărui sculpturi continuă să impresioneze privirile şi inimile oamenilor de pretutindeni, şi contemporanietate.

Odată ajunşi la Palatul Cesianu-Racoviţă de pe str. C.A. Rosetti, iubitorii de artă vor fi întâmpinaţi simbolic de figura celebrului sculptor şi vor fi invitaţi să participe la un concurs în urma căruia vor primi un suvenir care aduce aminte de celebra şi îndrăgita operă „Sărutul”. Astfel, „Sărutul” lui Constantin Brâncuşi va ajunge în casele românilor.

„Celebrăm iubirea pentru artă în fiecare zi, iar pe 19 februarie avem un motiv în plus să o facem, pentru că marcăm Ziua Naţională Constantin Brâncuşi. Se împlinesc 146 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi - maestrul care a împletit, ca nimeni altul, arta populară românească cu rafinamentul avangardei pariziene. Exemplu este şi opera „Sărutul”, ce  uneşte spiritul şi sensibilitate, pe care o vom oferi sub forma unui suvenir tuturor celor care vor fi alături de noi sâmbătă şi duminică. Dacă nu ajungeţi la Târgu-Jiu, să ştiţi că în centrul Bucureştiului, la Palatul Cesianu-Racoviţă, aveţi ocazia să marcaţi această zi specială, marcată cu roşu în calendarul artei româneşti, într-un mod inedit. Aducem în contemporaneitate opera, creaţia şi activitatea lui Constantin Brâncuşi şi să menţinem viu spiritul creator al marelui maestru”, a declarat Alina Panico, director PR Artmark.

Uşile Palatului Cesianu-Racoviţă vor fi deschise publicului sâmbătă şi duminică, 19 şi 20 februarie, pentru a marca Ziua Naţională Constantin Brâncuşi, în intervalul orar 10.00-20.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.