One-man show-ul „Mihăiţă. Reconstituirea unei vieţi” va avea premiera pe 8 februarie, de la ora 19.30, la Sala Studio a Teatrului de Comedie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul rememorează momentele definitorii ale biografiei actorului George Mihăiţă, după împlinirea vârstei de 70 de ani.

„Mihăiţă. Reconstituirea unei vieţi” are la bază, pe lângă amintiri şi imagini din arhiva personală a lui George Mihăiţă, lucrarea Doinei Papp, cu acelaşi titlu, apărută în 2018 la editura Tracus Arte.

„Este un spectacol special pentru o seară specială. O oră şi...  în care îmi rememorez viaţa, fără cosmetizări, rămânând în faţa publicului cel care sunt de fapt: George Mihăiţă, actorul de film şi de teatru, iubitorul de poezie, tatăl, cel care a creat o revistă pentru adolescenţi... omul sincer din spatele rolurilor, cel care spune o poveste în cuvinte şi imagini. O poveste care îi va motiva pe mulţi să caute în ei înşişi resursele pentru a creşte, pentru a se dezvolta”, transmite George Mihăiţă într-un comunicat.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Teatrul de Comedie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.