O miniserie bazată pe romanul „The Stand” al lui Stephen King este în pregătire, fiind produsă de CBS Television Studios.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea miniseriei de zece episoade, care va fi disponibilă pe CBS All Access, va avea loc într-o lume aproape distrusă. „Soarta omenirii stă pe umerii lui Mother Abigail în vârstă de 108 ani şi ai câtorva supravieţuitori”, potrivit CBS, citează de Variety.

„Sunt încântat că «The Stand» va avea o nouă viaţă prin această nouă platformă. Oamenii implicaţi sunt bărbaţi şi femei care ştiu exact ce fac. Scenariul este foarte bun. Rezultatul va fi memorabil”, a transmis Stephen King. 

Josh Boone şi Ben Cavell semnează scenariul şi vor fi producători executivi, iar Boone va regiza miniseria.

Romanul are o semnificaţie aparte pentru Boone, care a povestit cum a citit „The Stand” sub pat, pe când avea 12 ani. Descoperind asta, părinţii lui baptişti au ars cartea în şemineu. Interdicţia părinţilor a fost anulată rapid de un mesaj trimis lui Boone de însuşi King, care îi mulţumea pentru că este un admirator al său.

Serviciul de streaming al CBS difuzează producţii ca „The Good Fight”, „No Activity” şi „Star Trek: Discovery”. În plus, un nou serial „Star Trek”, cu Patrick Stewart în distribuţie, va fi lansat pe platformă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.