Romanul „Ultima doamnă Parrish”, semnat Liv Constantine, recomandat de actriţa şi producătoarea Reese Witherspoon pentru clubul de carte „Hello Sunshine”, va fi primul publicat de editura Corint în noua colecţie Leda Bazaar, dedicată personajelor feminine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liv Constantine este pseudonimul surorilor Lynne Constantine şi Valerie Constantine. Despărţite de trei state, cele două autoare din America şi-au construit intrigile pe Skype şi e-mail.

Cartea o are în centru pe Amber Patterson, care s-a săturat de propria soartă, să fie o femeie banală, care nu iese cu nimic în evidenţă. Merită mai mult – o viaţă călăuzită de bani şi putere, întruchipată de zeiţa blondă, cu ochi albaştri, Daphne Parrish, care nici măcar nu apreciază ce are. Pentru toată lumea din Bishops Harbor (Connecticut), Daphne, preşedinta unei asociaţii filantropice, şi soţul ei Jackson, mogul imobiliar, formează un cuplu desprins din basme.

Invidia o face pe Amber să pună la cale un plan perfid. Se foloseşte de compasiunea de care dă dovadă Daphne, pentru a se insinua în familia Parrish. În scurt timp, îi devine cea mai intimă prietenă, călătoresc împreună în Europa şi se apropie tot mai mult de Jackson. Doar că trecutul ei întunecat ascunde un secret care îi poate distruge tot ce a clădit.

Tot în luna martie urmează să fie lansate volumele „Ne vedem în Monaco!”, de Hazel Gaynor şi Heather Webb.

Având drept decor povestea de dragoste şi nunta din anii 1950 a actriţei Grace Kelly cu prinţul Rainier de Monaco, romanul autoarelor Hazel Gaynor şi Heather Webb îşi poartă cititorii într-o aventură pe Coasta de Azur. „Ne vedem în Monaco!” este un roman despre puterea destinului. Starurile de cinema şi paparazzii sosiţi la Cannes pentru festivalul de film fac orăşelul să pară neîncăpător, însă Grace Kelly, cea mai urmărită personalitate, caută doar să se ascundă de bliţuri. Atunci când Sophie Duval, tânără creatoare de parfumuri, o adăposteşte în buticul ei de un anume reporter britanic insistent, între cele două femei ia naştere o legătură intensă, care va continua de-a lungul a treizeci de ani de prietenie, dragoste şi tragedie.

Hazel Gaynor este autoarea bestseller-urilor „The Girl Who Came Home”, „A Memory of Violets”, „Fata de la Savoy”, „The Lighthouse Keeper’s Daughter” şi coautoare, alături cu Heather Webb, a romanului „Last Christmas in Paris”. Gaynor a fost desemnată de Library Journal unul dintre cei mai importanţi zece scriitori debutanţi ai anului 2015. Romanele ei au fost traduse în paisprezece limbi. Tânăra autoare trăieşte în Irlanda alături de soţul ei şi de cei doi copii ai lor.

Heather Webb este autoarea „The Phantom’s Apprentice”, „Rodin’s Lover” şi „Cum să devii împărăteasă”. Romanele ei au fost traduse în douăsprezece limbi. Webb este, de asemenea, editor, public speaker şi blogger. Locuieşte în New England, alături de familia ei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.