Noaptea Cărţilor Deschise, ediţia a şasea,va avea loc pe 23 aprilie, de Ziua Internaţională a Cărţii, în Piaţa Sfântul Anton din Centrul istoric al Bucureştiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni, 23 aprilie, de la ora 19.00, într-un decor special creat, cititorii vor pătrunde în universul magic al cărţilor, vor citi şi vor face schimb de titluri, autori sau idei, alături de cei care an de an aleg să celebreze cartea la Noaptea Cărţilor Deschise.

Designul bibliotecii va fi unul realizat în parteneriat cu organizatorii Festivalului Awake, cei care au imaginat Forest Library pe Domeniul Teleki din Gorneşti, Mureş.

Cei care vor să să doneze din propria bibliotecă vor primi din partea editurii Litera o carte nouă.

Vom regăsi pe rafturile Magic Library la Noaptea Cărţilor Deschise o selecţie a colecţiilor Litera de ficţiune, non-ficţiune, cărţi de colorat, young adult şi cărţi pentru copii: Buzz Books, Blue Moon, Prima mea lectură, Cavalerii Pardaillan, Cele mai frumoase romane de dragoste, Agatha Christie, Lira, Carte pentru toţi, Thriller, Romanul de dragoste, Biblioteca pentru toţi copiii, Clasici Contemporani, Clasici Moderni.

Anul acesta, în premieră, Noaptea Cărţilor Deschise va continua şi după 23 aprilie.

Până miercuri, 25 aprilie, la miezul nopţii, vor avea loc evenimente dedicate cititorilor: ateliere de lectură pentru copii, desene creative pentru adulţi şi lecturi publice. Mai multe detalii despre program şi noutăţi în timp real vor fi disponibile pe pagina de Facebook Editura Litera.

Pasionaţii de literatură din întreaga lume sărbătoresc în fiecare an Ziua Internaţională a Cărţii şi a Drepturilor de Autor, eveniment organizat de UNESCO cu scopul promovării lecturii, publicării cărţilor şi a drepturilor de autor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.