Netflix şi Condé Nast Entertainment au semnat un parteneriat pentru realizarea unui serial documentar centrat pe echipa de cricket Mumbai Indians care activează în Indian Premier League (IPL).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, care va avea opt episoade, va urmări echipa în încercarea de a câştiga IPL pentru a patra oară, în sezonul 2018, potrivit Variety. Jucătorii vor fi prezentaţi atât pe teren, cât şi în afara lui, în deplasări şi acasă.

Mumbai Indians, condusă de Rohit Sharma, este cea mai de succes franciză din IPL. Ea a câştigat trei titluri, în 2013, 2015 şi 2017, şi două trofee Champions League, în 2011 şi 2014.

Deţinută de IndiaWin Sports Pvt. Ltd, echipa Mumbai Indians este cea mai populară echipă din IPL, cu o mare bază de fani la nivel global.

Al Edgington, Joe LaBracio, Dawn Ostroff, Jeremy Finn, Jamie Stewart şi James Maby vor fi producători executivi. Serialul documentar este produs de Condé Nast Entertainment şi va fi disponibil exclusiv pe Netflix.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.