Serviciul de streaming Netflix a transmis News.ro un punct de vedere oficial legat de informaţiile apărute în presa americană potrivit cărora s-a numărat printre companiile cărora Facebook le-a permis accesul la mesajele private a milioane de utilizatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„De-a lungul timpului am încercat mai multe metode prin care să aducem Netflix în social media. Un exemplu este o opţiune lansată în 2014, care le permitea membrilor să le recomande prietenilor seriale TV şi filme via Messenger sau Netflix. Acestă opţiune nu a fost foarte populară, aşa că am renunţat la ea în 2015. În niciun moment nu am accesat mesajele private de pe Facebook ale oamenilor şi nici nu am cerut acest lucru”, a transmis miercuri Netflix pentru News.ro.

Într-un articol publicat de New York Times marţi se arată că Facebook a permis unor companii ca Netflix, Spotify şi Royal Bank of Canada să aibă acces la mesajele private ale utilizatorilor.

Aparent, Facebook a permis Spotify, Netflix şi Royal Bank of Canada să citească, scrie şi să şteargă mesaje private ale utilizatorilor şi să vadă toţi participanţii la discuţii. În cazul Spotify, accesul avea în vedere muzica împărtăşită prin mesageria Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.