Netflix a câştigat drepturile pentru primul serial cu Arnold Schwarzenegger, produs de Skydance Television şi de creatorul Nick Santora, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul de spionaj, care nu are încă un titlu, are în centru un tată (Schwarzenegger) şi fiica lui (Monica Barbaro). Nu au fost dezvăluite mai multe detalii momentan.

Actorul, fost guvernator de California, este şi producător executiv al show-ului.

Schwarzenegger are o relaţie îndelungată cu Skydance, care a produs ultimele două filme din seria „Terminator” - „Genisys” şi „Dark Fate”. Pe de altă parte, Santora („Jack Reacher”, „Most Dangerous Game”) are un acord global semnat cu studioul independent

Primele informaţii legat de proiect au apărut în luna august, când Schwarzenegger a fost anunţat ca protagonist.

Monica Barbaro a fost cooptată ulterior în proiect. Ea joacă în „Stumptown” (ABC), dar şi în „Top Gun: Maverick”, care urmează să fie lansat, face parte din distribuţia „Splitting Up Together” (ABC), „The Good Cop” (Netflix) şi „Chicago Justice” (NBC).

Nick Santora va fi showrunner şi producător executiv alături de Schwarzenegger şi David Ellison, Dana Goldberg şi Bill Bost de la Skydance.

Skydance este producătoarea serialelor „Grace and Frankie” şi „Altered Carbon” pentru Netflix.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.