Netflix a anulat serialul „Daredevil”, prima dintre producţiile Marvel care a avut premiera pe platforma de streaming, după trei sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, cu Charlie Cox în rol principal, este al treilea Marvel care a fost anulat de Netflix în ultimele săptămâni, după „Iron Fist” şi „Luke Cage”.

Doar Jessica Jones şi „The Punisher” au rămas în grila Netflix, pe măsură ce relaţia dintre serviciul de streaming şi Marvel se apropie de final.

Decizia de a anula „Daredevil” a venit la aproximativ două săptămâni după ce Erik Oleson a prezentat proiectul celui de-al patrulea sezon conducerii Netflix şi Marvel.

„«Daredevil» al Marvel nu va reveni la Netflix pentru al patrulea sezon”, a transmis joi serviciul de streaming într-un comunicat citat de The Hollywood Reporter. „Suntem foarte mândri de ultimul sezon al serialului şi, deşi este greu pentru fani, credem că e cel mai bine să încheiem acest capitol într-o notă culminantă”.

Cele trei sezoane ale serialului rămân disponibile pe Netflix.

Un factor ce ar putea fi fost decisiv în vedea anulării este acela că Disney, compania mamă a Marvel, va lansa anul viitor serviciul de streaming Disney+.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.