Reţeaua NBC şi Hollywood Foreign Press Association (HFPA) au semnat un acord pe 8 ani privind transmisiunea galei de decernare a premiilor Globurile de Aur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

NBC, care a difuzat gala începând cu anul 1996, va continua să o facă în următorii 8 ani, din 2019.

Negocierile dintre cele două entităţi au durat mai mult decât era aşteptat. HFPA a anunţat calendarul pentru 2019, vara aceasta, însă fără ca un acord să fi fost stabillit. Era de aşteptat ca cele două, împreună cu Dick Clark Productions, să continue colaborarea.

Cea de-a 76-a gală a premiilor Globurile de Aur va avea loc pe 6 ianuarie 2019. Nominalizările vor fi anunţate pe 6 decembrie 2018.

Transmisiunea de trei ore va fi făcută, ca şi până acum, de la hotelul Beverly Hilton.

Deşi audienţa galei este în scădere, Globurile de Aur rămân o atracţie. Gala de anul acesta a generat 5 puncte de rating la nivelul publicului comercial, adulţi cu vârste între 18 şi 49 de ani, şi a fost urmărită, per ansamblu, de 19 milioane de telespectatori.

În 2018, NBC va transmite gala şi premiilor Emmy, care va avea loc pe 17 septembrie. Şi în cazul acestora acordul a fost prelungit pe 8 ani începând cu 2019.

Dick Clark Productions aparţine Valence Media, care deţine şi The Hollywood Reporter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.