National Enquirer a plătit 200.000 de dolari pentru textele în care ameninţa că publică fotografii nud cu Jeff Bezos, CEO al Amazon şi proprietar al The Washington Post, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ianuarie, National Enquirer a publicat 11 pagini de conţinut scandalos despre legătura dintre miliardarul Amazon Jeff Bezos (care a fost căsătorit cu MacKenzie timp de 25 de ani) şi Lauren Sanchez Whitesell (soţia preşedintelui Endeavor Patrick Whitesell). Printre acestea se numără şi mesajele schimbate de cei doi, precum şi faptul că ziarul tabloid s-a aflat în posesia imaginilor nud care îl reprezentau pe Bezos.

Jeff Bezos, CEO al Amazon şi proprietar al Washington Post, a scris în februarie că publicaţia National Enquirer a încercat să îl şantajeze, aparent ameninţând că va publica fotografii în care el apare nud dacă nu renunţă să cerceteze modul în care au fost dezvăluite mesajele text ce au dus la finalul mariajului său.

Dispute dintre Bezos şi National Enquirer a început în ianuarie, când tabloidul a publicat prima dată fotografii în care şeful Amazon apare alături de Sanchez, realizate aparent înainte ca el să depună actele de divorţ. Enquirer a continuat povestea publicând mesaje schimbate de cei doi, unele dintre ele datând, potrivit ziarului, din luna aprilie a anului trecut.

Bezos a angajat ulterior un detectiv care să afle sursa acestor mesaje şi să determine dacă publicaţia a căutat să se folosească de această poveste ca răzbunare politică pentru articolele apărute în The Washington Post, pe care CEO-ul Amazon l-a cumpărat în 2013.

„Este inevitabil ca anumiţi oameni puternici care au apărut în articolele Washington Post să ajungă la concluzia că sunt duşmanul lor. Preşedintele Trump este unul dintre aceştia, lucru evident din numeroasele mesaje de pe Twitter. De asemenea, neobosita şi esenţiala acoperire a subiectului asasinării jurnalistului Jamal Khashoggi de către The Post a stârnit, fără îndoială, antipatie în anumite cercuri”, a scris Bezos.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.