Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” va fi redeschis din 1 iunie, respectând toate măsurile pentru siguranţa vizitatorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut vineri pe pagina de Facebook a instituţiei.

„După lunga despărţire impusă de epidemia de coronavirus, Muzeul «Antipa» îşi deschide porţile cu ocazia zilei de 1 iunie, respectând toate măsurile pentru siguranţa vizitatorilor”.

Nu au fost oferite detalii legat de măsurile luate, însă girafei din faţa muzeului i-a fost aplicată o mască. Astfel, instituţia a transmis, alături de o fotografie: „Dacă eu po(r)t mască, cu siguranţă po(r)ţi şi tu!”.

Luis Ovidiu Popa, managerul Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, a declarat recent, pentru News.ro, că instituţia pe care o conduce a pierdut aproximativ 1 milion de lei în cele două luni în care a fost închisă publicului şi că a cerut o subvenţie suplimentară de 400.000 de lei Ministerului Culturii, în subordinarea căruia este, pentru a acoperi cheltuielile reprezentate de materialele necesare redeschiderii în siguranţă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.