Musicalul „Tootsie” va avea premiera pe Broadway în primăvara anului 2019, după ce, toamna aceasta, va fi prezentat la Chicago.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Santino Fontana, actor nominalizat la premiile Tony pentru „Cinderella”, va interpreta rolul jucat de Dustin Hoffman în comedia din 1982, potrivit Variety.

Muzica va fi scrisă de David Yazbek, cunoscut pentru „The Band’s Visit”, pe un libret de Robert Horn („Living Single”, „13”, „Dame Edna: Back With a Vengeance”), bazat pe povestea scrisă de Don McGuire şi Larry Gelbart.

Scott Ellis va fi regizorul spectacolului, iar Denis Jones, coregraful.

Comedia „Tootsie”, care are în centru un actor ce nu reuşeşte să îşi găsească un loc de muncă şi alege să adopte înfăţişare de femeie, atinge teme precum inegalitatea de gen şi identitatea. Filmul, regizat de Sydney Pollack, cu Jessica Lange şi Bill Murray în distribuţie, a generat încasări de peste 177 de milioane de dolari în box office-ul american.

Producţia a primit 10 nominalizări pentru premiile Oscar şi a câştigat doar la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar” - Jessica Lange.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.