Serialul „Blestemul aurului din Războiul Civil” va avea premiera la History, pe 12 iunie, de la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul urmăreşte să afle adevărul despre aurul dispărut în timpul Războiului Civil american - subiectul unei legende transmise din generaţie în generaţie în statul Michigan.

Vânătorii de comori Rick şi Marty Lagina, cunoscuţi din serialul „Blestemul Insulei Oak”, pornesc pe urmele acestui mister. Cei doi află de legenda unei comori de aur dispărute în timpul Războiului Civil american de la un bărbat pe nume Kevin Dykstra, care, la rândul său, ştie despre ea de la un paznic de far din Michigan.

Istoria spune că în timpul Războiului Civil, preşedintele Statelor Confederate Jefferson Davis a încercat să fugă din ţară cu toată averea sa. Soldaţii Uniunii l-au interceptat pe preşedintele sudist şi i-au confiscat averea, inclusiv monede şi bijuterii de aur, în 1865, însă după acest moment a fost pierdută urma averii.

Conform legendei, aurul a fost împrăştiat şi ascuns în mai multe locaţii din statul Michigan, inclusiv pe fundul Lacului Michigan. Covins că o parte din aur se află încă în lac, Dykstra porneşte, împreună cu vânătorii de comori Rick şi Marty, pe urmele sale.

Pe măsură ce serialul „Blestemul aurului din Războiul Civil” se desfăşoară, telespectatorii află detalii despre război, despre averile soldaţilor care l-au capturat pe preşedintele Davis, şi explorează, alături de cei trei protagonişti, graniţa dintre istorie şi legendă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.