Mirabela Dauer a scris, pe Facebook, un mesaj emoţionant, cu tristeţe despre dispariţia celor două actriţe, Stela Popescu şi Cristina Stamate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Of, Doamne! Atâţia oameni buni au plecat la tine anul ăsta... Eu ştiu ce bune prietene erau Stela şi Cristina, eu ştiu câtă grijă a avut, din toate punctele de vedere, Stela de Cristina în toată perioada grea în care boala a ţintuit-o la pat... Eu mai ştiu că există o rânduială şi că fiecare dintre noi are destinul scris acolo în cartea secretă dar mi-e atât de greu... Mi-e sufletul zdrobit şi însângerat!", a scris Mirabela Daur pe Facebook.

Artista a adăugat: "Cu siguranţă Cristina a vrut să nu-şi lase prietena singură şi să o urmeze dincolo de stele. O să-mi lipsiţi tare mult şi mă rog la bunul Dumnezeu să vă dea liniştea acolo lângă el. Călăuzeştele drumul către tine, Doamne şi dă-ne nouă, celor rămaşi, puterea de a merge mai departe! Şi astăzi a căzut cortina... Drum bun, Cristina! Drum bun, Stela! Rămâneţi veşnic în sufletul meu", a mărturisit cântăreaţa. 

Actriţa Cristina Stamate a murit luni dimineaţă, la Spitalul Floreasca, unde era internată de săptămâna trecută. Ea avea 71 de ani.

Cristina Stamate, sufletul teatrului de estradă din Bucureşti, actriţă a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", avea "vocaţia iubirii faţă de tot ce este frumos pe lume”, aşa cum a caracterizat-o prietena ei, Stela Popescu. A jucat în sute de spectacole de revistă, a scris o carte şi a fost profesoară de teatru pentru copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.