Ministrul Culturii Lucian Romaşcanu a avut, luni, discuţii cu Kap-soo Rim, ambasadorul Republicii Coreea la Bucureşti, despre un eventual sprijin al mediului de afaceri coreean din România pentru Festivalul Internaţional „George Enescu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi, am avut onoarea reîntâlnirii cu ES Dl. RIM Kap-soo, ambasadorul Republicii Coreea la Bucureşti. Am discutat despre sprijinul pe care Ministerul Culturii îl poate oferi pentru a marca, aşa cum se cuvine, cei 15 ani de parteneriat strategic între ţările noastre”, a scris Lucian Romaşcanu, luni pe Facebook. 
 
Ministrul Culturii a explicat că au fost discuţii despre o eventuală sprijinire a mediului de afaceri coreean pentru Festivalul Internaţional „George Enescu”.
 
„Vor fi câteva evenimente deosebite, gazduite de instituţii ale Ministerului Culturii, care vor aduce în faţa publicului român elemente culturale sud-coreene. De asemenea am discutat despre eventualul sprijin al mediului de afaceri coreean din România pentru Festivalul Internaţional «George Enescu». Sper să revenim curând cu veşti bune!”, a completat Romaşcanu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.