Valeria Seciu ne-a lăsat „o moştenirea bogată” şi „a contribuit prin toată activitatea sa la conturarea galeriei marilor nume ale teatrului românesc”, este omagiul adus de ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Valeria Seciu a părăsit scena lumii, cu aceeaşi discreţie şi eleganţă cu care ne-a bucurat la fiecare apariţie în teatru sau micile şi marile ecrane”, a scris Lucian Romaşcanu pe Facebook. 

„De la debutul din 1964 pe scena naţionalului bucureştean alături de regretatul Ion Caramitru, în rolul Veronicăi Micle, până la apariţia în „Pelicanul” (1994) regizat de Cătălina Buzoianu sau la rolul Ranevskaia din spectacolul „Livada de vişini”, a reuşit să îmbine graţia şi delicateţea cu o forţă artistică aşa cum rareori ne este dat să vedem.

Premiată, apreciată şi aplaudată, Valeria Seciu ne-a lăsat o moştenirea bogată şi a contribuit prin toată activitatea sa la conturarea galeriei marilor nume ale teatrului românesc!”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.