Ministrul Culturii, Raluca Turcan, s-a întâlnit cu reprezentanţii Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Cultură şi Presă, Culturmedia, şi a agreat un moratoriu prin care să fie eliminate inechităţile salariele care afectează personalul din muzee.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Prima întâlnire de anul acesta am avut-o cu reprezentanţii Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Cultură şi Presă, Culturmedia, la sediul Ministerului Culturii. Am agreat un Moratoriu, până la data de 1 februarie, astfel încât, în urma discuţiilor pe care le vom avea săptămâna viitoare la sediul Guvernului, să identificăm, până la data agreată, soluţiile legale de a elimina inechităţile salariale care afectează personalul din muzee, instituţii acreditate de prestigiu”, a transmis Raluca Turcan.

Potrivit ministrului Culturii, „aşa cum am reuşit în ultimele luni să corectăm şi alte situaţii injuste în salarizarea specialiştilor din sectorul cultural şi chiar să obţinem majorări salariale consistente de la 1 ianuarie, tot aşa vom încerca, în cadrul Guvernului, sa corectăm această inechitate”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.