Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, anunţă că Griviţa 53, ”primul teatru privat construit de la zero după aproape 80 de ani”, va fi deschis publicului în 2024, menţionând că Ministerul Culturii a sprijinit proiectul cu 1,9 milioane de euro din fonduri norvegiene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi un vis şi-a pornit drumul spre realitate: Grivita 53, primul teatru privat construit de la zero după aproape 80 de ani, se construieşte şi îşi va primi publicul în 2024. Chris Simion-Mercurian şi Tiberiu Mercurian au reuşit imposibilul şi, după 6 ani de luptă cu inerţia, cu piedicile de tot felul, cu birocraţia, au reuşit să strângă suma necesară proiectului”, a afirmat Lucian Romaşcanu, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, ”Ministerul Culturii a sprijinit proiectul cu 1.9 milioane EUR din fonduri norvegiene, nenumăraţi «ctitori» privaţi au cumpărat cărămizile care vor clădi teatrul. Felicitări, tuturor! PS. O veste bună nu e niciodată în plus. Avem rezerve pentru a acoperi costurile suplimentare generate de scumpirile materialelor de construcţie”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.