Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale lansează programul "Acces Centenar" - sesiunea 2017, suma alocată pentru finanţarea sesiunii de selecţie fiind de un milion de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sesiunea de proiecte şi acţiuni culturale derulate în cadrul programului "Acces Centenar" - sesiunea 2017 prefigurează debutul manifestărilor culturale dedicate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri de la 1918", se arată într-un comunicat al MCIN.

Suma alocată pentru finanţarea sesiunii de selecţie în cadrul programului "Acces Centenar" sesiunea 2017 este de 1.000.000 de lei. Suma maximă care poate fi solicitată pentru un proiect/ acţiune culturală este de 50.000 de lei.

"Pentru a fi eligibile, ofertele culturale depuse în cadrul programului trebuie să se desfăşoare în intervalul 1 octombrie - 30 noiembrie 2017.

Dosarul de participare poate fi depus fie prin completarea formularului online, disponibil la adresa centenar.cultura.ro, fie în format fizic, în plic închis, la Registratura Generală a Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, b-dul Unirii nr. 22, sector 3, Bucureşti - pentru Direcţia Cultură Scrisă şi Creaţie Contemporană, cu menţiunea "Proiect Program Acces Centenar sesiunea 2017” sau prin poştă, în plic închis, cu confirmare de primire. Data limită pentru transmiterea dosarului de participare, indiferent de modalitatea aleasă, este 7 septembrie 2017.

Totodată, pentru operatorii culturali care doresc să organizeze un proiect sau o acţiune culturală dedicată Centenarului Marii Uniri de la 1918 anul viitor, cât şi pentru cei care doresc să contribuie cu o simplă idee, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a creat o pagină specială în care pot fi înscrise proiectele/ acţiunile/ ideile, astfel încât acestea să fie luate în evidenţă de MCIN. Proiectele pot fi transmise pe centenar.cultura.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.