Ministerul Culturii alocă anul acesta finanţare de peste 1,1 milioane de lei pentru reviste şi publicaţii culturale, altele decât cele propuse de Uniunile de Creatori din România, membre ale Alianţei Naţionale a Uniunilor de Creatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suma totală disponibilă pentru finanţarea nerambursabilă a revistelor şi publicaţiilor culturale pentru anul acesta este de 1.167.750 de lei, conform art. 1 alin. (2) din Legea nr. 136/2015.

Dosarele trebuie depuse până la data de 21 august 2020 (ora 14.00). Solicitanţii trebuie să depună dosarul de finanţare, în format clasic, cu şină, direct la registratura MC sau să le trimită prin poştă, după cum este anunţat pe site-ul ministerului.

Nedepunerea oricărui document solicitat atrage descalificarea administrativă a solicitantului.

Toate informaţiile legate de modul de aplicare pentru această sesiune de finanţare nerambursabilă, procedura de selecţie a revistelor/ publicaţiilor culturale, organizarea şi funcţionarea comisiilor, precum şi procedura de soluţionare a contestaţiilor, se regăsesc pe site-ul MC, cultura.ro.

Lista finală va fi publicată pe 10 septembrie, iar contractele vor fi semnate între 11 şi 25 septembrie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.